sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kaulakoiruus

Eilen teimme niskavilloihin tällaisen koirankutaleen.
Kaulan alueen tatuoiminen oli yllättävän positiivinen kokemus. Mukava asento sekä tekijälle että "kankaalle" löytyi suhteellisen helposti eikä alueen iho ollut niin venyvää ja arkaa kuin olin pelännyt.
Suuri kiitos tatuoinnin ottajalle! Ukko ei sanonut puolikastakaan poikkitelaista sanaa ja meinasi kutale vielä nukahtaa pöydälle!


Tatuoimisen jälkeen tuli puheeksi vielä lävistykset joita kauniimpi puoliskoni on tehnyt. Satumoisin leidi oli kuitenkin lähdössä viihteelle ja oli juuri lakannut kyntensä joten patisti minut tekemään pyydetyn korvareiän.
Olen minä muutaman korvan lävistänyt mutta en TODELLAKAAN pidä siitä työstä! Tatuoitaessa ei lävistetä mitään ruumiin osaa kun taas lävistysneula pitää työntää sisään ja ulos. yäk yäk hyi yäk! Voitte tuosta tatuointikuvasta todeta kuinka paksu korvanlehti herralla on.. ugh.

4 kommenttia:

 1. Aika hassua, että et pidä lävistämisestä. Lävistys on kuitenkin nopeampi homma kuin tatuoinnin ottaminen.

  Mutta kiva tatuointi. En ehkä ite ottaisi tuohon kohtaan tatuointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.
   Tatuoiminen on kuitenkin loppupeleissä vain iholle piirtämistä raskaalla värisevällä kynällä. Neulat on pikkuruisia ja niillä vain rapsutellaan ihoa.

   Lävistysneula taasen on sellainen vanupuikon paksuinen hirviö jota pitää oikeasti painaa itse siitä ihosta sisään ja ulos. Sormen päässä tuntee aina kun korvastakin mennään läpi kuinka se neula hiipii ihon kerroksista sisään. *rips raps rups rops* ugh! Sitten yleensä vuotaa jonkin verran verta. En ole herkkä verelle mutta en sen näkemisestä kiihotukaan. Tatuoitaessa jos ja kun vuotaa verta niin ne on vain pikkuruisia pisteitä jotka kihoavat ihon pintaan ennen kuin kanava sulkeutuu.

   Tämän tatuoinnin paikka on kieltämättä aika extreme. En itsekään halua kaulaan enkä käsiin tatuointeja. Käsivarsiakin aion säästellä. Tällä jäppisellä kuitenkin on tarkoituksena kattaa kroppaa hyvin vahvasti kuvilla ja sormen nivelistä löytyy jo tatuointeja joten hänelle tämä paikkavalinta suotakoon.

   Poista
 2. Joo on tuo lävistäminen täysin eri asia kuin tatuoiminen vaikka verta saattaa kohdata molemmissa hommissa. Hyvin tuo kuitenkin luonnistui!(lävistäminen) itse tatuoiminen tietysti vielä paremmin! Suuret kiitokset vielä molemmista onnistuneista töistä! Varmasti tulen uudelleen väritettäväksi! -Jallu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia itsellesi! Sinun kanssa on ilo puuhastella!

   Poista