maanantai 10. helmikuuta 2014

Sormusarvonta!

Heti alkuun pahoittelut! Pari viikkoa sitten arvottu riipus oli kokonaan Facebook juttuja ja blogin lukijat eivät päässeet arvontaan mukaan. Tällä kertaa pääsee!


Tosiaan tämä sama sormus on arvottavana Facebookin puolella joten halutessaan voi arpalipukkeen hattuun lunastaa myöskin sieltä.

____________________________________

Täällä blogissa osallistumisohje on seuraava:

-Värvää blogiin uusi lukija!

-Uuden lukijan täytyy mainita tämän kuvan alla komentissa SINUN NIMIMERKKISI.

Tämän jälkeen TE MOLEMMAT olette mukana arvonnassa.

__________________________________

Arvonta päättyy tiistaina 18.02.2014 ja voittaja julkistetaan keskiviikkona 19.02.2014

Helppoa. Nyt vaan kaverit mukaan! Onnea arvontaan

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kommentoin nyt tähän uusimpaan blogikirjoitukseen, vaikka ei ihan itse aiheeseen liitykkään, mut melko läheltä! :D

  Elikkä kysymys koskee tatuointeja. Teetkö ihan siis tuntemattomillekin ihmisille kuvia? Nimittäin löysin sun blogin aivan sattumalta kun selasin nettiä tatuointejen merkeissä, ja kappas löysin sun blogin. :) Pakko sanoa, että sähän teet aivan törkeen hyvin tatuointeja. Huh.

  Sillä mä just kysyinkin, että mites tuntemattomat? Suostuisitko tekemään? Ja kiinnostais myös hintapolitiikka. :- )) Vastaustasi odotellen, kunhan näät tämän viestin.

  T: Miia

  VastaaPoista
 3. Moi,
  Mukava kuulla että tekemisen meininki on miellyttävää :)
  Valitettavasti tällä hetkellä teen tatuointeja ainoastaan tuttaville. Asia saattaa hyvinkin muuttua ensi vuonna kun valmistun koulusta.

  Laiskistuin päivittämään tätä blogia kun tuntui että tätä niin harva lukee mutta jos haluat seurata minun puuhailuja niin se onnistuu parhaiten www.facebook.com/JPRIIHELA . Siellä on paljon uusia tatuointeja. Voin kyllä mielelläni kuunnella että millainen tatuointiajatus sinulla on ja olla avuksi jos suinkin voin :)

  VastaaPoista
 4. No harmi :/ Oisin ollut vailla lyhyttä tekstin pätkää tohon rintaan.. Mutta aattelin kysyä kuitenkin, eihän se haitaksi ollut. :- )

  VastaaPoista