lauantai 25. tammikuuta 2014

Ukkeli - sormus

Jälleen yritys tehdä miehisempi koru. On ollut nimittäin tapana, että kun yritän tehdä miehekkäämpää korua niin silti se on aina päätynyt olemaan enemmän naisten mieleen.

Sormus koostuu kahdesta irrallisesta sormuksesta, jotka on sovitettu päällekkäin ja naitettu yhteen kahdeksalla hopeaniitillä. Eli siis rakastuminen niittaamiseen jatkuu ja syvenee <3


Tämä sormus syntyi eilen (perjantai 25.01) ja olen jo nyt suunnitellut mieleni syvimmissä sopukoissa erilaisia sormusmalleja tähän samaan tyyliin kuin myös rannekorua ja vähän pyörtellyt riipusajatuksia. Elikkäs tämmöistä rouheaa niittauskorua on nyt lähiaikoina varmasti tulossa lissee!

Toivottavasti myös muut kuin minä tykkää tämän näköisistä koruista niin pääsisi tekemään enemmänkin. Tämä sormus tosin jää omaan sormeen ;)

3 kommenttia:

 1. Hah! Meinasin tulla justiinsa sanomaan, että kyllä tää tyttökin ottais tämmösen mieluusti. Upeita koruja kaiken kaikkiaan, massiiviset riipukset ovat aika pysäyttäviä, sillein hyvällä tavalla siis.
  Niin, ja tuolta Tanja Maritan blogista tänne eksähdin tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina mukavaa kuulla että on tehnyt jonkun silmää miellyttävää jälkeä. Kyllä minä näitä tilauksesta teen. Ystävänpäiväkin on tulossa ;)

   Poista