tiistai 26. marraskuuta 2013

Saavutuksen kunniamerkki

Sain tällaisen todella hienon tilaustyön!
Tilaaja halusi kaksi hopeista riipusta liittyen League of Legends nimiseen peliin. Nämä riipukset ovat replikaatteja pelissä esiintyvästä platinium kunniamerkistä.

Riipukset ovat siis hopeaa, sininen väri tulee lasiemaloinnista ja kummassakin riipuksessa on hierreistutettuna kolme vihreää 2mm zirkonia (CZ) kiveä.

Näitä riipuksia oli erikoisen hauskaa valmistaa ja olen lopputulokseen erittäin tyttyväinen. Myöskin tilaaja oli koruihin tyytyväinen joka onkin se pääasia.


Ai niin! Yksi merkkipaalu on taas saavutettu. Pikku blogissamme on käyty kummastelemassa 10.000 kertaa! Kiitoksia vain teille lukijoille jatkuvasta mielenkiinnosta. Tehkää jatkossakin tilauksia koruista ja maalauksista tai tulkaa ottamaan tatuointeja niin blogi saa jatkossakin mukavaa sisältöä. :)

Ennen joulua on vielä luvassa useita koruja, ainakin pari taulua ja tatuointeja ehtimisen mukaan.

2 kommenttia:

 1. Voi apua, Lollin pelaajana ja suurena fanina täytyy sanoa että nämä on upeita! Oon ihan pulassa kun kattelen sun aikaansaannoksias, myös CMX ja Stam1na ovat olleet mulle todella suuria juttuja jo kauan. Vielä joku päivä pistän sulle tilausta tulemaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todella mukava kuulla kehuja itse peliin perehtyneeltä henkilöltä. Itse en tosiaan ilmeisesti pelistä ymmärrä koska kysyin ystäväni mielipidettä "Lollin pelaajana" näihin riipuksiin kun ne olivat vielä kesken ja meinasin saada mustan silmän. Hän pelaa kuulemma Dodaa eikä Lollia.

   Tilaa ihmeessä jotain mukavaa ja mielellään uniikkia korua tai mitä tahansa muuta niin tehdään! S-posti tai facebook ovat hyviä kanavia lähestyä. Saatat yllättyä kuinka halpaa loppujen lopulta näiden minun tuotteiden tilaaminen on ;)

   Poista