sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Valkoinen tiikeriemo ja pesun tarpeessa oleva pentu

Sain inspiraation maalata!


50x70 cm kangas ja akryylimaalit.
Tämä on ehdottomasti suosikkimaalaukseni tähän astisista!

Tämä on vasta toinen näinkin iso maalaus. Vaikka eihän tämä vielä todellakaan iso kangas ole. Mukava maalata kun saa käyttää pensseliä ihan isolla liikkeellä toisin kuin pieniä maalauksia turatessa.

Tämä on periaatteessa tilattu maalaus mutta en tiedä tohdinko luopua tästä.. :X

4 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän hieno !!! En yhtään ihmettele, jos et tohdi luopua tuosta, kun niin hieno on !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se pikkuhiljaa alkaa laantua kiintyminen tuohon tauluun. Aina minä vähän kiinnyn kaikkeen mitä saan valmiiksi. Kai siitä tohtii luopua kun voi sitten saatavalla korvauksella hankkia uusia taulupohjia ja maaleja ja pääsee maalaamaan lisää :)

   Poista
 2. Todella hieno maalaus! Voi kun itsekin joskus jaksaisi/kerkiäisi harjoitella ja toivottavasti parantaa vähän omia maalaustaitoja ( :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on intohimo niin aika on vain järjestelykysymys. Itsekin käyn koulua, teen tilauskoruja, piirrän ja maalaan, teen tatuointeja ja soitan kitaraa.

   Eikun vaan itseä niskasta kiinni ja tekosyyt pois! Varmasti meistä jokainen tekee tunnin päivässä jotain aivan turhaa. Tunnilla päivässä tekee jo pienellä harjoittelulla yhden tällaisen taulun viikossa. Se tekee jo 52 vuodessa! Tai vaikka sitten 26 vähän monimutkaisempaa.

   Go!

   Poista