maanantai 8. heinäkuuta 2013

Maalausarvonta!

Lähestyvän sadan FB tykkääjän ja 50 blogilukijan kunniaksi laitan pystyyn tällaisen arvonnan. Nyt on mahdollisuus voittaa omalle seinälle tai lahjaksi toiselle varmasti erilaista ripustettavaa!3 kommenttia:

 1. Höh. Kaikki tapahtuu nykyään facebookissa. Kun itse en ole siellä, enkä oikein viitsisi liittyä pelkkien arvontojen takia (anteeksi!!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin se tahtoo olla että naamakirja on nykypäivänä aika tehokas tapa lisätä näkyvyyttä. Tosin on alkanut tuntua että yhä vähemmän ja vähemmän ihmiset oikeasti siellä kiinnittää huomiota mihinkään vaan lärää vaan äkkiä jotain läpi ja menee pelaamaan sitä kirottua karkkipeliä. Voithan kuitenkin ottaa osaa blogin kautta ja en minä myöskään kovin pahaa hintaa pyydä maalauksista suoraan tilattunakaan ;) tukekaa rutiköyhää wanabe taiteilijaa! kohta joudun juomaan maalit ja menemään oikeisiin töihin :(

   Poista
 2. Naamakirja on loistava markkinointikanava :) ja henkilökohtaisella tasolla taas oiva tapa pitää yhteyksiä kaukaisiinkin frendeihin. Minä mukana ja kaikki viis arpaa kehiin so klart :)

  VastaaPoista