keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Sisartatuoinnit

Kolmen siskoksen kööri halusi ottaa jollakin tapaa yhtenevät tatuoinnit.

Ensin oli tarkoituksena tehdä kaikille samanlainen eli tämänkaltainen:Jostain syystä kuitenkin heistä kaksi tuli vielä tatuointipäivänä toisin ajatuksiin ja halusivatkin jonkinsorttisen tiaran/kruunun tatuointeihinsa. Lisäksi kolmikon nuorin halusi omaansa tekstin "pikkusisko".

Vähän siinä meni sitten ajatuksen sekaisin ja piti alkaa hahmottelemaan uutta kuvaa.

Sen sijaan että olisin tehnyt vain siskosille perätysten valmiiksi sovitut kuvat pitikin ensimmäiset kolme tuntia keskustella tiaroista ja tekstin sommittelusta. Noh.. ei sovi valittaa kun tähän asti kaikki vapaaehtoiset ovat tuntuneet olevan jopa liiankin helppoja ihmisiä toiveidensa ja mielipiteidensä kanssa. Mukava välillä joutua hieman haastetuksi.

Mieluinen kuva saatiin aikaan ja pikkusisko hyppäsi ensimmäisenä pöydälle pötköttelemään.


Hieman ennalta pelotti tuo jalkapöydän tatuoiminen kun on kuullut niin paljon juttua että se on kipeä paikka. Tyttö kuitenkin makoili hyvinkin rauhallisesti paikoillaan koko toimituksen ajan ja tekeminen oli mukavaa. huh

Seuraavaksi piinapöydälle asettui joukon vanhin sisar. Hänelle tatuointi tuli nilkan alle. "Sisko" tekstin jälkeen kuitenkin tulimme päätelmään, että kipu on liian kova ja on turhaa yrittää edes aloittaa tuota tiaraa. Senhän saa tehtyä aina myöhemmin jos siltä tuntuu.


Kolmatta sisarta emme sitten ehtineet kuvittaa. Nälkä alkoi olla kaikilla ja mieli grillaamaan joten päätimme jättää kolmannen kuvan tekemisen myöhempään ajankohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti